Yeni Alan Adımız: otekisinema.com

24 Haziran 2008

Yeni alan adımız: otekisinema.com! Öteki Sinema, 2005 yılından beri var olduğu ve okurlarının alıştığı blogcu servisi üzerindeki adresten taşındığında -ki Google Pr değerimiz 4 idi- tüm okuyucumuzu ve kendimizi belli ettiğimiz platformlardaki popülaritemizi kaybetme endişesi taşıyorduk. Fakat gördüğümüz şu oldu; iyi ki de yapmışız. Blogcu’nun hiçbir açıklama ve özür olmadan günlerdir servis dışı olmasının yanında kendi alan adımızda kısa sürede daha önce asla ulaşamadığımız hitlere çıkmakla kalmayıp yeni blog adresimizi daha birkaç hafta önce kaydettirdiğimiz Türkiye’nin en başarılı ve kişilik sahibi Blog dizini Blograzzi‘de, sinema kategorisinde 2 numaraya yerleştik.

Yeni Alan Adımız: otekisinema.com 1 – blograzzi

Bizi bu kadar önemseyen tüm okurlarımıza ve bize güç ve destek veren; Kısa Film, Ters Ninja, Çilek’in Dünyası, Az Pişmiş, Dizi Dizi, Gerilim Hattı, Zagor’un sözü bu, Ne.yapiyorum, Onur’un Kişisel şeysi, Genetikçi, Ara Bölge, Asinema, bloglarına ve Divx Planet forumlarına Gümüş Perde sitesine yürekten teşekkür ederiz.

Bizi ve başkalarının sevmediği filmleri izlemeye devam edin lütfen! :)

blank

Murat Tolga Şen

1973 yılında doğdu. Öteki Sinema'yı 2005 yılında kurdu ve yayın yönetmenliğini üstlendi. OFCS üyesi olan yazar, 2010’da Beyazperde’de yazmaya başladı. 2014-2016 sezonunda Okan Bayülgen’in Dada Dandinista adlı programının yazı grubunu yönetti. 2017-2019 yılları arasında Antalya Sinema Derneği’nin danışmanlığını yaptı. Aynı zamanda Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası’nda oyunculuk yapan Murat Tolga Şen, Öteki Sinema, Beyazperde ve Medyaradar'da da eleştirmenlik yapıyor.

4 Comments

  1. cillop gibi domaininiz varken blogcu.com’un çöplüğünde kaybettiğiniz vakte yazık :)

  2. tebrikler diyelim. Bu arada kardeş sitelerle de tatlı bir rekabet içindeyiz hissiyatı sardı beni:)

  3. Bize destek veren bazı blogların adını anmayı yazının ilk halinde unutumuşum. Benway’ın yorumunu görünce “Allahım, Ara Bölge!” dedim ve düzeltme yaptım. :)

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

blank

Öteki'den Haber Al

Buna da Bir Bak!

Televizyonda Korku Serileri Peş Peşe Geliyor! 2 – 15875

Televizyonda Korku Serileri Peş Peşe Geliyor!

Korku dizileri iş yapınca yapımcılar 80’leri kasıp kavuran slasher türünü
Bu Rus Dizisinin İsmini Bir Yere Not Edin: Zona! 3 – Zona 8

Bu Rus Dizisinin İsmini Bir Yere Not Edin: Zona!

Arkady ve Boris Strugatsky kardeşlerin romanından uyarlanacak TV dizisi Zona,