Efsane Geri Dönüyor! Kickboxer: Vengeance 1 – Kickboxer Vengeance

Efsane Geri Dönüyor! Kickboxer: Vengeance

4 Aralık 2015

1989 yapımı Kickboxer efsanesi yeniden canlanıyor. Kickboxer: Vengeance geliyor… Van Damme’ı bu sefer Kickboks ustası Master Durand karakteri ile izleyeceğiz. Tong Po rolünde ise Guardians of the Galaxy’nin Drax’i Dave Bautista var. Filmden heyecan yaratan ilk teaser yayınlandı.

80’lerin sonu, 90’ların başında çocukluğunu yaşamış hemen herkes için kuşkusuz Van Damme ismi çok şey ifade eder. Hele video furyasında defalarca kiralanan, televizyonda tekrar tekrar dönen, zevkle izlenen Kickboxer serisini kim unutabilir? Aksiyon sinemasının yıldızlarından Jean Claude Van Damme bizlere nostalji yaşatmak istemiş olacak ki yıllar sonra yeni bir Kickboxer filmi ile hayranlarının karşısına çıkamaya hazırlanıyor.

1içerik989 yapımı Kickboxer’da abisinin intikamını almak için Thai Kickboks’u öğrenen Kurt Sloane’nin (Van Damme) nefes kesen hikayesini izlemiştik. Yıllar sonra gelen bu yeni filmde ise hikaye aynı. Ancak bu sefer Van Damme usta rolünde. Abisi öldürülen öğrencisini Tong Po’ya karşı eğitecek. Hikaye aynı ancak roller değişmiş durumda. Eh yıllar sonra Van Damme’ı da artık usta olarak izlemek lazım değil mi?

1989 yapımı Kickboxer’daki Tong Po karakterini Michel Qissi başarılı bir şekilde canlandırmıştı. Hatta kendisi vakt-i zamanında ülkemize de uğramıştı. Yeni uyarlamada Tong Po karakteri ise gişeleri alt üst eden çizgi roman uyarlaması Guardians of the Galaxy’deki Drax karakteri ile hatırlayacağımız Dave Bautista üstleniyor. Hal durum böyle olunca film için sabırsızlığımız da artıyor.

Filmin tam vizyon tarihi belli olmasa da 2016 yılı içerisinde seyirci ile buluşacağı kesinleşti.

Haber çeviri: Egemen Tokatlıoğlu

Kaynak: http://screencrush.com/kickboxer-vengeance-teaser-trailer/

blank

Öteki Sinema

Öteki Sinema editörleri Prometheus'un David'i gibi... Siz uyurken bile, hoşunuza gidecek yazıları buluyor, itinayla hazırlıyor ve yayına sunuyor. Öteki Sinema çalışıyor!

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

blank

Öteki'den Haber Al

Buna da Bir Bak!

Vassilis Barounis'i Kaybettik! 2 – film014

Vassilis Barounis’i Kaybettik!

Yeşilçam tutkunu, iyi kalpli ve dürüst dost Vassilis Barounis sabaha
Halloween Devam Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı! 3 – halloween poster

Halloween Devam Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı!

Blumhouse bünyesinde geliştirilen Halloween filminin ardından, ikinci filmin de yolda