Baskın Filminin Yıldızları Star Wars'ta 1 – Star Wars VII The Raid

Baskın Filminin Yıldızları Star Wars’ta

14 Aralık 2015

2011 yılında vizyona giren ve ortalığı kasıp kavuran Endenozya yapımı The Raid (Baskın) filmi dünya genelinde büyük bir başarıya imza atmıştı. Filmin özellikle aksiyon sahneleri oldukça başarılıydı. Çok geçmeden 2014 yılında bir de devam filmi gelmişti.

Bu film ile yıldızları iyiden iyiye parlayan Uzak Doğu sporlarında oldukça usta olan oyuncular Yayan Ruhian ve Iko Uwais’in Star Wars: The Force Awakens kadrosuna girmesi hayranları şaşırtmış bir o kadar da memnun etmişti. Yönetmen J. J. Abrams The raid filminin hayranı olduğunu ve bu iki isimle çalışmaktan keyif duyduğunu geçtiğimiz günlerde dile getirmişti.

Bu iki aksiyon yıldızının filmdeki rolleri henüz ayyuka çıkmamışken ve merak konusuyken, filmin gösterimine sayılı günler kala karakterlerinin görselleri yayınlandı.

12375908_986718798033290_1195292221_o

Kanjiklub üyesi diye geçen karakterler hakkında henüz detaylı bir bilgi olmasa da çeteye bağlı haydutlar olduğu düşünülüyor. Uzak Doğu sporlarına yatkın karakterler oldukları düşünülürse böyle bir çeteye mensup kötü karakterler oldukları uzak ihtimal değil.

Star Wars: The Force Awakens 17 Aralık 2015’te vizyonda.

Haber çeviri: Egemen Tokatlıoğlu

Kaynak: http://www.comicbookmovie.com/fansites/markcassidycbm/news/?a=127938

blank

Öteki Sinema

Öteki Sinema editörleri Prometheus'un David'i gibi... Siz uyurken bile, hoşunuza gidecek yazıları buluyor, itinayla hazırlıyor ve yayına sunuyor. Öteki Sinema çalışıyor!

1 Comment

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

blank

Öteki'den Haber Al

Buna da Bir Bak!

James Cameron'ın Yeni Filmi Battle Angel mı? 2 – Avatar JamesCameron small thumb 450x326

James Cameron’ın Yeni Filmi Battle Angel mı?

James Cameron’ın manga serisi Battle Angel’ı yapma planları vardı ama

Film Eleştirisi Sansürlenirse?

Geçtiğimiz günlerde başımıza kötü bir şey geldi. TİB (Telekominikasyon İletişim