Ünlü Hollywood yıldızlarının rol aldığı ”Cehennem Melekleri 2” (The Expendables 2) filminin ikinci bölümünün Bulgaristan’da süren çekimlerine trajik bir kaza damga vurdu.
Başkent Sofya’ya yakın Elin Pelin kasabası bölgesindeki Ognyanovo barajında yapılan çekimlerde bir aksiyon sahnesine katılan figüranlardan bir kişinin öldüğü, diğer bir kişinin de ağır yaralandığı bildirildi.
News.bg haber ajansının açıklamasına göre, barajda bir teknede meydana gelen patlama sonucu 26 yaşında Çin vatandaşı bir aktör hayatını kaybetti, teknede bulunan aynı yaştaki Amerikalı meslektaşı ise ağır yaralandı.
Kazadan sonra başkent Sofya’nın Sveta Aana Hastanesine kaldırılan iki aktör yoğun bakıma alındı. Doktorların tüm çabalarına rağmen Çinli aktör yaşamını yitirdi.
Cehennem Melekleri film ekibinin tüm üyelerinin trajik kaza yüzünden büyük bir bunalım içinde olduğu öğrenildi.
Bulgaristan’da Eylül ayında başlayan, 80 milyon dolar bütçeli Cehennem Melekleri 2 filminde başroldeki Sylvester Stallone’nin yanı sıra Bruce Willis, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme gibi birçok ünlü Hollywood yıldızı rol alıyor.
Kaynak: AA
allah rahmet eylesin