George Romero’nun Empire Of The Dead’i TV’ye Uyarlanıyor 1 – Empire of the Dead TV Series In Development

George Romero’nun Empire Of The Dead’i TV’ye Uyarlanıyor

Uzun soluklu korku serisi The Walking Dead’in spin-off projesi Fear the Walking Dead’e geri sayım sürerken korku temalı bir çizgi roman serisi daha Tv’ye transfer olmaya hazırlanıyor. Korku sinemasının efsane ismi George Romero’nun Empire Of The Dead’i TV’ye uyarlanıyor.

A Most Wanted Man ve Tusk gibi filmlerin yapımcı firması Demarest, televizyon için yeni bir korku serisi için kolları sıvadıklarını Cannes Film Festival’inde resmen duyurdu. Bu seri George Romero ve Peter Grunwald tarafından kaleme alınan 15 serilik Marvel çizgi romanı Empire of the Dead.

Seri karantina altına alınmış Manhattan’da zombilere karşı mücadele veren insanların yaşam mücadelesine odaklanacak. Ancak seride tek tehlike zombiler değil. İnsanların karşı karşıya kaldığı bir diğer tehlike ise eski zamanlardan kalma Predatorlar olacak.

1968’de başlayan The Night of the Living Dead ve ardından gelen Dawn of the Dead, Day of the Dead gibi korku sinema tarihine adını altın harflerle yazdırmış büyük üstadın elinden çıkma bu proje şimdiden hayranları heyecanlandırmaya başladı. Seri henüz yapım aşamasında olduğu için resmi gösterim tarihi henüz açıklanmış değil.

Haber çeviri: Egemen Tokatlıoğlu

Kaynak : http://screenrant.com/george-romero-empire-of-the-dead-comic-tv-show/

blank

Yazar hakkında: Öteki Sinema

blank
Öteki Sinema editörleri Prometheus'un David'i gibi... Siz uyurken bile, hoşunuza gidecek yazıları buluyor, itinayla hazırlıyor ve yayına sunuyor. Öteki Sinema çalışıyor!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir