Herkes mi Aldatır Filminden Hediye Kazanın!

Tek gecelik sevgilim, sevgilimin kocası, sevgilimin kocasının sevgilisi, sevgili karım ve sevgili karımın sevgilisi Hepimiz aynı otelde karşılaştık! Kabus mu? O bile az kalır… Herkes mi Aldatır?

Bu soruları cevabı 2 Nisan’da gösterime girecek “Herkes mi Anlatır” filminde… Ama öyle ruhunuzu sıkan, kalbinizi buran değil, kahkahalar atarak gülmenize yol açacak bir cevap…

Herkes mi Aldatır Filminden Hediye Kazanın! 1 – SARI

“Öteki Sinema” okurlarının ayrıcalığı devam etti ve Speciad’ın düzenlediği ilk kampanyada, birlikte filmden hediyeler dağıttık.

İşte Kazananlar!

Film Bileti Kazananlar:

  • Ezgi Atıcı / İstanbul
  • Bilal Alp / Ankara
  • Aslı G. / İstanbul
  • Irmak Eren / İstanbul
  • Özge Girgin / Ankara

İmzalı Film Posteri Kazanan:

  • Süleyman Er / Kayseri

Gala Davetiyesi Kazanan

  • Melih Gençtürk / İstanbul

Kazanamadıysanız üzülmeyin! Speciad’ın “Herkes mi Aldatır?” filminin hediyeli yarışması,

22 Mart 2010,  www.sosyoblog.org
23 Mart 2010,  www.serkancura.com
24 Mart 2010,  kimbu.asosyal.org
25 Mart 2010,  www.kampanyasirlari.com
26 Mart 2010,  www.erhanerdogan.com‘da devam ediyor.

Bol Şans… :)

Herkes mi Aldatır Filminden Hediye Kazanın! 2 – Untitled 14

Yazar hakkında: Murat Tolga Şen

blank
1973 yılında doğdu. Öteki Sinema'yı 2005 yılında kurdu ve yayın yönetmenliğini üstlendi. OFCS üyesi olan yazar, 2010’da Beyazperde’de yazmaya başladı. 2014-2016 sezonunda Okan Bayülgen’in Dada Dandinista adlı programının yazı grubunu yönetti. 2017-2019 yılları arasında Antalya Sinema Derneği’nin danışmanlığını yaptı. Aynı zamanda Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası’nda oyunculuk yapan Murat Tolga Şen, Öteki Sinema, Beyazperde ve Medyaradar'da da eleştirmenlik yapıyor.

49 Yorumlar

  1. blank
    Sanem Karadayı

    Sorunun cevabı Mine Tugay yaşadığım il İstanbul.Mine Tugay zaten çok karizmatik bulurum gerek sinemada ki duruşunu gerek hayatta ki duruşunu ,merakla bekliyorum yeni filmini.

  2. blank

    nil karakterini mine tugay canlandırıyor ve ben istanbul da yaşıyorum :)

  3. blank

    Nil karakterini canlandıran oyuncunun adı”Mine Tugay”.İstanbul ilinde ikamet etmekteyim.Harika denebilecek bir castın oluşturduğu filmi merakla beklemekteyim

  4. blank

    Cevap: Mine Tugay Yaşadığım il: Gaziantep :) Filmi merak etmeye başladım :)

  5. blank

    Mine Tugay tabii ki :)) Yaşadığım İl: Çanakkale film kesinlikle başarılı olacak.

  6. blank

    Mine Tugay cevabını İstanbuldan bildiriyorum :))

  7. blank

    Mine Tugay. İl:İstanbul İlginç bi filme benziyor.

  8. blank

    Mine Tugay

    İl:Eskişehir

  9. blank

    Mine Tugay

    İstanbul

  10. blank

    Nil karakterini, Gülbeyaz dizisinde de oynamış olan Mine Tugay canlandırmıştır.

    İstanbul

  11. blank

    mine tugay – istanbul bol şans

  12. blank

    MİNE TUGAY- istanbul

  13. blank

    Mine Tugay
    il: İstanbul

  14. blank

    Mine Tugay
    İL:İstanbul

  15. blank
    Deniz Çınar ARPINAR

    Cevap: Mine TUGAY
    İl: ESKİŞEHİR

  16. blank

    Ankaradan.. Mine Tugay diyorum :)

  17. blank

    Nil karakterini canlandıran oyuncunun adı”Mine Tugay”.İstanbul ilinde ikamet etmekteyim.

  18. blank

    Cevap: Mine Tugay Yaşadığım Yer: Çanakkale

  19. blank
    Işılay Türker

    Mine Tugay
    Ankara

  20. blank
    Özge GİRGİN

    Tabiki de MİNE TUGAY sorunun cevabı…Bu kadının oyunculuğunu hiç bir şeye değişmem. Filmi bedava biletle izlemekte ayrı bir ballı tatlı olur orası ayrı ;D;D Yaşadığım Yer: ANKARA (Film için emekleriniz için senaryonuz için de ayrıca teşekkürler)

  21. blank

    MİNE TUGAY- istanbul

  22. blank

    Mine Tugay

    İzmir

  23. blank

    Mine Tugay istanbul

  24. blank

    BENCEE… NİL MİNE TUGAY DAN BAŞKASI OLMAZZZ. İSTANBUL DAN YAZIYORUM….

  25. blank

    Nil karakterinin adı ”Mine Tugay”.

    Yalova

  26. blank

    mine tugay
    il: izmir

  27. blank

    elbette mine tugay…..istanbulda yaşıyorum

  28. blank
    Melih Gençtürk

    Mine Tugay – İstanbul

  29. blank
    çağrı burak düvenci

    Mine Tugay – İstanbul

  30. blank

    cevap=MİNE TUGAY
    AD=EZGİ
    SOYAD=ATICI
    İL=İSTANBUL

    BENCE COK EGLENCELI BIR FILIM…

  31. blank

    cevap=MİNE TUGAY
    AD=EZGİ
    SOYAD=ATICI
    İL=İZMİR

  32. blank

    Cevap:Mine Tugay
    katıldığım il : İstanbul

  33. blank

    Cevap : Mine Tugay Şehir : İstanbul

    Seher Güzey

  34. blank

    Mine Tugay / İstanbul

    Filmin fragmanını sinemada izlemiştim.Galasına gitmek isterim.Güzel bir filme benziyor.

  35. blank

    Mine Tugay / İstanbul

  36. blank

    Mine Tugay
    Istanbul

  37. blank

    Mİne TUgay

    Eskişehir

  38. blank
    nurdan öztürk

    Cevap:Mine Tugay.Eğlenceli bir filme benziyo.istanbul

  39. blank

    Mine Tugay -Fragmanını izlemiştim, Traji-Komik bi film bence..
    Güleriz ağlanacak halimize…

  40. blank

    mine tugay oynuo istda yaşıyorum umarım gala davetiyesi, iki kişiliktir arkadaşım filmi izlemeyi çok istiyorrrrr….

  41. blank
    taner altınova

    Mine Tugay – Kocaeli

  42. blank

    Nil karekterini Mine Tugay canlandırıyor.İstanbuldan yazıyorum.Eğlenceli bir filme benziyor,haydi rastgele:)

  43. blank

    Mine Tugay.istanbuldan yazıyorum

  44. blank

    nil karakterini canladıran oyuncu mine tugay

    kayseri

  45. blank

    mine tugay: kırıkkale (merakla bekliyorum filmi)

  46. blank

    Mine Tugay. Ankara diyorum

  47. blank

    mine tugay
    Ankara