İTÜ Sinema Kulübü 3. İTÜ Film Festivali'ni Sunar 1 – İTÜ Sinema Kulübü

İTÜ Sinema Kulübü 3. İTÜ Film Festivali’ni Sunar

11 Mart 2012

İTÜ Sinema Kulübü tarafından 2 senedir düzenlenen İTÜ Film Festivali, bu yıl tekrar kısa filmcileri ve sinemaseverleri bir araya getirmeye devam ediyor.

24 – 27 Nisan 2012 tarihleri arasında İTÜ Ayazağa Kampüsü’nde düzenlenecek festival kapsamında, yarışma filmlerinin gösterimi, ülkemizden ve dünyadan kısa ve uzun metrajlı film gösterimleri, sinema üzerine söyleşi ve sunumlar, kısa film yapım süreci hakkında çalışmalar ve sinema merkezli bir çok etkinlik sinemaseverlerin karşısında olacak.

İTÜ Sinema Kulübü 3. İTÜ Film Festivali'ni Sunar 2 – afiş son 6

4. İTÜ Kısa Film Yarışması

Festival kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan “İTÜ Kısa Film Yarışması”, kısa filmcileri ve filmlerini İTÜ’de seyirci ile buluşmaya çağırıyor. Ön elemeyi geçen ilk 20 filmin festival gösterim programına dahil edileceği ve dereceye giren filmlerin ödüllendirileceği 4. İTÜ Kısa Film Yarışması’na katılım için son başvuru tarihi 9 Nisan 2012.

Kısa Film Yarışması Katılım Koşulları

1. Yarışmaya 2011 yılından itibaren çekilmiş filmler katılabilir.

2. Yarışmaya kurmaca, deneysel ve animasyon türlerindeki filmler katılabilir.

3. Gönderilecek film en fazla 20 dakika olmalıdır.

4. Bir katılımcı birden fazla filmle yarışmaya katılabilir.

5. Yarışmaya daha önce farklı festivallere katılmış filmler katılabilir.

6. Katılımcı, filminin DVD formatındaki iki kopyasını ve farklı bir CD içerisinde filmle ilgili görüntüleri (setten fotoğraf ve filmden bir kare), başvuru formuyla birlikte 9 Nisan 2012 tarihine kadar belirtilen adrese göndermelidir.

7. Gönderilecek filmler kulüp arşivinde saklanacak ve yönetmenin izni dahilinde farklı etkinliklerde gösterilebilecektir.

8. Festivalde İTÜ Sinema Kulübü tarafından belirlenmiş “Ön Jüri” değerlendirmesinden geçen filmler festivalde gösterilecek ve “Ana Jüri” tarafından seçilen filmler çeşitli kategorilerde ödüllendirilecektir.

9. Yarışmaya katılan her katılımcı, bu koşulları kabul etmiş sayılır.

Festival hakkında detaylı bilgi ve kısa film yarışması için başvuru formu: http://itufilmfestivali.blogspot.com/

Facebook sayfası: http://www.facebook.com/

blank

Öteki Sinema

Öteki Sinema editörleri Prometheus'un David'i gibi... Siz uyurken bile, hoşunuza gidecek yazıları buluyor, itinayla hazırlıyor ve yayına sunuyor. Öteki Sinema çalışıyor!

Bir cevap yazın

Your email address will not be published.

Optimized by Optimole
blank

Öteki'den Haber Al

Buna da Bir Bak!

11. Alanya Belgesel Film Festivali Başlıyor 3 – 11 Alanya Belgesel Film Festivali

11. Alanya Belgesel Film Festivali Başlıyor

Alanya Sinema Kültür Sanat ve Tanıtım Derneği’nin düzenlediği 11. Alanya
8. Pembe Hayat KuirFest 25 Ocak’ta Başlıyor 4 – 8 Pembe Hayat KuirFest banner

8. Pembe Hayat KuirFest 25 Ocak’ta Başlıyor

Pembe Hayat LGBTT Dayanışma Derneği’nce düzenlenen 8. Pembe Hayat KuirFest'in