Mad Max İki Bölüm Olarak Dönüyor!

Mad Max severleri sevindirecek haber geçen günlerde serinin yeni bölümünün çekileceği Mad Max İki Bölüm Olarak Dönüyor! 1 – mad max 2haberiyle zaten gelmişti. Bugün gelen haberlere göre ise, yeni Mad Max iki bölüm olarak çekilecek!

Önceki bölümlerin de senaristi, yapımcısı ve yönetmeni olan George Miller 30 yıllık efsaneyi Mad Max: Fury Road ismiyle yeniden diriltmeye kararlı. Arka arkaya çekilecek iki filmin gösterim tarihleri de fazla uzun tutulmayacak. Fury Road’tan sonra çekilecek son bölümün ismi ise Furiosa olacak.

Mad Max İki Bölüm Olarak Dönüyor! 2 – hardy theron madMel Gibson’u efsaneleştiren Max karakteri ise, Gibson’un ilerleyen yaşı ve bazı kişisel sorunları nedeniyle yeni bölümlerde İngiliz aktör Tom Hardy’ye emanet. Hardy’yi yakın zamanda Başlangıç (Inception) filmiyle de seyredeceğiz. Filmin kadrosundaki diğer isimler ise; Oscar ödüllü Charlize Theron, Zoe Kravitz, Adelaide Clemens ve Nicholas Hoult olarak açıklandı. Önümüzdeki aylarda çekimlerine başlanacak film için 9 aylık bir çekim süresi düşünülüyor… (Boşuna Mad Max yeniden doğuyor demiyoruz.)

Son olarak Miller, filmin sırtını görsel efektlere değil, daha çok Mad Max’e yaraşır, göz boyamayan pratik bir aksiyona dayayacağını da ekledi.

İki film de 2012’de vizyonda olacak.

Kaynak: http://www.beyazperde.com/haber.asp?id=15447

Yazar hakkında: Murat Tolga Şen

blank
1973 yılında doğdu. Öteki Sinema'yı 2005 yılında kurdu ve yayın yönetmenliğini üstlendi. OFCS üyesi olan yazar, 2010’da Beyazperde’de yazmaya başladı. 2014-2016 sezonunda Okan Bayülgen’in Dada Dandinista adlı programının yazı grubunu yönetti. 2017-2019 yılları arasında Antalya Sinema Derneği’nin danışmanlığını yaptı. Aynı zamanda Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası’nda oyunculuk yapan Murat Tolga Şen, Öteki Sinema, Beyazperde ve Medyaradar'da da eleştirmenlik yapıyor.

3 Yorumlar

  1. blank

    bekliyelim, gorelim.

  2. blank

    George Miller, seriyi efsaneleştiren unsurlardan birisinin kadim ortağı rahmetli Byron Kennedy’nin olduğunu unutmaz umarım. Onun yokluğunda Mad Max 3’te ilk iki bölüme kıyasla oluşan döküntüyü tekrar etmemesini diliyorum.

    Ayrıca Efendi Humungus’u da (Kjell Nilsson) bir şekilde diriltip hikayeye dair edebilirler mi meraklar içindeyim :)

  3. blank

    George Miller, Mad Max, eski tarz aksiyon… Açıkçası kulağa çok hoş geliyor. Hikaye anlatımına da gereken özeni gösterirlerse salondan ağzım kulaklarıma varmış bir şekilde çıkacağım muhakkak! :)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir