Russell Crowe Kara Kule’de Oynayabilir

Geçtiğimiz yaz ayında Universal Pictures stüdyosunun iptal ettiği ve Mart ayında Warner Bros.’a geçen Kara Kule projesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Ünlü yazar Stephen King’in aynı isimli 7 kitaplık roman serisinden beyazperdeye taşınacak olan projenin Akiva Goldsman tarafından yazılan yeni senaryosu stüdyonun eline ulaştı. Daha da önemlisi bu sefer Roland Deschain karakterine hayat vermesi düşünülen ismin Russell Crowe olduğu açıklandı. Stüdyo henüz kararını vermese de projenin rayında olduğu belirtiliyor.

Russell Crowe Kara Kule'de Oynayabilir 1 – Dark Tower 001

Proje Universal Pictures’ın elindeyken uzun bir dönem ismi silahşör Deschain rolüyle anılan Javier Bardem’in yerine yönetmen Ron Howard ve yapımcı Brian Grazer, Russell Crowe ile görüşmelere başladı. Henüz resmi bir açıklama olmasa da projeye ünlü bir yıldızın katılması Kara Kule’nin geleceğini garanti altına almasına yetebilir.

İptal edilen bir önceki projeye göre hem üçleme olarak sinemaya hem de NBC kanalı için TV dizisine dönüştürülmesi düşünülen Kara Kule’nin televizyon hakları Ekim ayında HBO kanalına geçmiş ve çalışmalar başlamıştı. (Kaynak: Beyazperde.com)

Yazar hakkında: Öteki Sinema

blank
Öteki Sinema editörleri Prometheus'un David'i gibi... Siz uyurken bile, hoşunuza gidecek yazıları buluyor, itinayla hazırlıyor ve yayına sunuyor. Öteki Sinema çalışıyor!

Bir yorum var

  1. blank

    kara kulenin ilk 4 kitabını okudum . en güzeli 2. kitabı idi . çok güzel bir film çıkacağından eminim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir