Brazzaville Ghetto’da konser veriyor, 5 çift ninja onları dinliyor!
16 Nisan Cuma akşamı İstanbul’un gözde mekanlarından Ghetto’da sahne alacak Brazzaville grubunun konserine beş çift davetiyemiz var! Bu davetiyelere sahip olmak için yapmanız gereken tek şey üç sorumuzun doğru yanıtınlarını 11-15 Ocak arasındaki günlerden birinde (Pazar’dan Perşembe’ye) tersninja@gmail.com adresine gönderen ilk kişi olmanız.
İçinde barındırdığı bossa nova, rock, dub ve caz tınıları ile dinleyenlere Akdeniz ve Pasifik atmosferini yaşatan Dünyaca ünlü grup Brazzaville 12. Uluslararası Caz Festivali için 2005′te ve sonrasında 2008’de Türkiye’ye gelmişti. Grup bünyesindeki çok sayıda farklı ülkenin vatandaşı müzisyenleriyle büyük bir aileye benziyor.
1997 yılının sonlarında Los Angeles’ta başlayan Brazzaville macerası, 2003 yılında grubun kurucusu David Brown’un Barcelona’ya taşınması ile yeni bir boyut kazandı. Grup kültürel ve müzikal anlamda zenginleşti. Bugüne dek 7 albüm yayınlayan grubun müziğinde, David Brown’un gençliğinde bir gezgin olarak dolaştığı tüm ülkelerde edindiği tecrübeler ve çeşitliliğin izlerini görmek mümkün.
Uzun yıllar Beck’in saksafoncusu olma görevini de üstlenen Brown, LA’da 3 albüm yayınladı ve bundan sonraki albümlerini Barcelona’da grubun Avrupalı versiyonu haliyle kaydetti.
Barcelona’dan David Brown ve Ramon Aragall, Los Angeles’dan Kenny Lyon ve Sibirya’dan Oleg the Magnificent’dan oluşan grup 16 Ocak gecesi 21st Century Girl adlı son albümlerinden parçalar seslendirecek.