Halloween Kills Çekimleri Başladı! 1 – 16263296 7266177 image a 9 1563564648064

Halloween Kills Çekimleri Başladı!

10 Ekim 2019

Geçtiğimiz yılın ses getiren korku filmlerinden biri olan Halloween’in devam filmi “Halloween Kills” çekimleri başlamış bulunuyor. Bunun duyurusu yapan isim ise setten paylaştığı bir kare ile birlikte filmin başrol oyuncusu Jamie Lee Curtis oldu.

Halloween Kills Çekimleri Başladı! 2 – Jamie Lee Curtis Halloween Kills Çekimler

Jamie Lee Curtis, bir kez daha Halloween devam filmi Halloween Kills’te Laurie Strode karakterine hayat verecek. Blumhouse ortaklığıyla üçleme şekline dönüştürülecek olan seri, geçtiğimiz yıl vizyona giren Halloween ile başlamıştı. Ama orijinal seri 1978 yılında başlayan ve yine Laurie karakterine odaklanan Halloween ile hayata geçirilmişti. Şimdi ise Jamie Lee Curtis, Halloween Kills’in ilk set gününden bir kare paylaştı.

Resmi olarak açıklananlara göre eski filmlerden birçok isim Halloween Kills’te rol alacak. Bu isimlerden biri Laurie’nin bakıcılığını yaptığı çocuklardan biri, Tommy Doyle’u canlandıran Anthony Michael Hallset olacak. Tommy’nin yetişkin haline Paul Rudd hayat vermişti, ancak Rudd şimdilerde Ghostbusters filmiyle meşgul olduğu için film teklifini kabul edemedi. Filme katılan eski karakterler arasında Nancy Stephens’ın canlandırdığı Hemşire Marion; Robert Longstreet’in canlandırması üzerine anlaşma yapılan Lonnie Elam Kyle Richards’ın canlandırdığı Lindsey Wallace bulunuyor. Orijinal filmde Marion Chambers, Michael Myers’ın tutulduğu Grove Sanitarium’da bir hemşireydi. Myers, Cadılar Bayramı gecesi gözetimi atlatmış, Marion ve meslektaşı Dr. Sam Loomis’e saldırmıştı. Ardından da Marion’ın arabasını çalmıştı. Serinin ikinci filminde ise karakter, Dr. Loomis’e, Laurie Strode’un Michael Myers’ın kayıp kız kardeşi olduğunu açıklamıştı. Halloween H20’de ise Marion’ın Dr. Loomis’in ölümüne dek onun bakıcılığını üstlendiğini öğrenmiştik. Filmin başında, Michael Myers, Marion’ın evinde ortaya çıkıp onu öldürmüştü.

Halloween Kills’in konusu henüz açıklanmadı. Yalnızca bir kez daha katilimiz Michael Myers’ın Laurie Strode’un peşinden geleceğini biliyoruz. Dünya çapında büyük bir gişe hasılatı başarılı elde eden Halloween’in devam filmi Halloween Kills’in oyuncu kadrosunda Curtis’in yanı sıra Judy Greer, Nick Castle, Andi Matichak gibi isimler karşımıza çıkacak. Üçleme, Halloween Ends ile sona erecek.

Halloween Kills, 16 Ekim 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda buluşacak.

Kaynak: beyazperde.com

blank

Öteki Sinema

Öteki Sinema editörleri Prometheus'un David'i gibi... Siz uyurken bile, hoşunuza gidecek yazıları buluyor, itinayla hazırlıyor ve yayına sunuyor. Öteki Sinema çalışıyor!

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

blank

Öteki'den Haber Al

Buna da Bir Bak!

Andrey Tarkovski’nin Başyapıtları Pera Film'de! 3 – 1481183142 solaris bild1

Andrey Tarkovski’nin Başyapıtları Pera Film’de!

Pera Film, Andrey Tarkovski’yi, ölümünün 30. yıl dönümünde “Mühürlenmiş Zaman”
Çarlardan Yıldızlara Fantastik Rus Sineması 4 – 447903 science fiction planeta bur screenshot

Çarlardan Yıldızlara Fantastik Rus Sineması

Pera Film, Rus sinemasının fantastik bilimkurgu geleneğinin nadir filmlerini içeren