"El Camino: Bir Breaking Bad Filmi" Kamera Arkası 1 – El Camino Bir Breaking Bad Filmi

“El Camino: Bir Breaking Bad Filmi” Kamera Arkası

13 Ekim 2019

“El Camino: Bir Breaking Bad Filmi”nin kamera arkasına yolculuğa çıkmak için hazır mısınız? Aaron Paul, Vince Gilligan ve diğer isimler sizi kamera arkasına götürüyor, Jesse’nin hikâyesinin bir sonraki bölümünü anlatma fırsatıyla ilgili heyecanlarını paylaşıyor ve oyuncularla teknik ekibin yeniden bir araya gelmesinin onları nasıl eve geri dönmüş gibi hissettirdiğini anlatıyor.

"El Camino: Bir Breaking Bad Filmi" Kamera Arkası 2 – El Camino Bir Breaking Bad Filmi poster

Vince Gilligan hayata geçirdiği Bir Netflix Televizyon Etkinliği “El Camino: Bir Breaking Bad Filmi”, tüm dünya ile aynı anda 11 Ekim Cuma gününden itibaren sadece Netflix’te gösterilmeye başladı.

“El Camino: Bir Breaking Bad Filmi” Hakkında

Netflix Televizyon Etkinliği “El Camino”, Jesse Pinkman’ı (Emmy ödüllü Aaron Paul) hayranları ile yeniden buluşturuyor. Yaşadığı dramatik olayların ardından Jesse, geleceğini şekillendirmek için geçmişiyle yüzleşmek zorundadır. Vince Gilligan’ın kaleme aldığı ve yönettiği film, Sony Pictures Television ile birlikte Mark Johnson, Melissa Bernstein, Charles Newirth, Diane Mercer, Vince Gilligan ve Aaron Paul tarafından hayata geçirildi.

Jesse’nin arkadaşları Badger ve Skinny Pete rollerini canlandıran Matt Jones ve Charles Baker da El Camino’da yer alıyor.

Netflix Hakkında

Netflix, 190’dan fazla ülkede 151 milyondan fazla ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği dünyanın lider internet eğlence hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.

blank

Öteki Sinema

Öteki Sinema editörleri Prometheus'un David'i gibi... Siz uyurken bile, hoşunuza gidecek yazıları buluyor, itinayla hazırlıyor ve yayına sunuyor. Öteki Sinema çalışıyor!

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

blank

Öteki'den Haber Al

Buna da Bir Bak!

Öteki Sinema Okurları Seçti: Yılın En İyi Korku Filmi - Siccin 3 3 – fft107 mf5141077

Öteki Sinema Okurları Seçti: Yılın En İyi Korku Filmi – Siccin 3

Öteki Sinema okurlarının "2016 yılının en iyi korku filmi" seçimi,
Sinemanın "Yaramaz Çocuğu" Fassbinder’den Bir Seçki 4 – Satans Brew 1976

Sinemanın “Yaramaz Çocuğu” Fassbinder’den Bir Seçki

“Yaramaz çocuk” Rainer Werner Fassbinder’in filmografisinden beş film, ücretsiz ve