Yeni Bir Korku Serisi Geliyor: Kanlı Havuz 1 – Kanlı Havuz Lanet Başlıyor 1

Yeni Bir Korku Serisi Geliyor: Kanlı Havuz

Türk korku sinemasına yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen korku serisi “Kanlı Havuz”un ilk filmi “Kanlı Havuz: Lanet Başlıyor” için hazırlıklar başladı. “Gerçek Olay, Gerçekten Öte Bir Film” sloganıyla yola çıkan filmin yapımcılığını, iki yeni yapım firması “Çok Şey Yapan Adam” (Mert Güner) ve “Omma Yapım” (Okan Kılıç) üstleniyor.

Yeni Bir Korku Serisi Geliyor: Kanlı Havuz 2 – Kanlı Havuz Lanet Başlıyor 2

Başrollerinde Okan Kılıç, Sercan Elikara, Ceyda Nur Sınmaz, Selin Selçuk ve Neslihan Kılıç’ın yer alacağı filmin okuma provaları yapılmaya başlandı. Çekimler ise Kasım ayı içerisinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. Mert Güner ve Okan Kılıç’ın yöneteceği “Kanlı Havuz: Lanet Başlıyor” filminin görüntü yönetmenliğini ise Cihan Kahraman (PozitifLife) yapacak.

Filmin hikayesi “Kanlı Havuz Vakası” olarak bilinen gerçek bir olaya dayanıyor. Filmin önemli bir bölümü de olayın yaşandığı gerçek mekanda çekilecek. “Kanlı Havuz”un yeri ise ekip tarafından sır gibi saklanıyor.

Teaser afişi geçtiğimiz günlerde paylaşılan “Kanlı Havuz: Lanet Başlıyor” filminin 2020 yılı başında vizyona girmesi planlanıyor.

Yeni Bir Korku Serisi Geliyor: Kanlı Havuz 3 – Kanlı Havuz Lanet Başlıyor teaser poster

kanlihavuz.com

Yazar hakkında: Öteki Sinema

blank
Öteki Sinema editörleri Prometheus'un David'i gibi... Siz uyurken bile, hoşunuza gidecek yazıları buluyor, itinayla hazırlıyor ve yayına sunuyor. Öteki Sinema çalışıyor!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir