Reminiscence / Zihin Gezgini İlk Fragman 1 – Reminiscence Zihin Gezgini 1

Reminiscence / Zihin Gezgini İlk Fragman

4 Haziran 2021

Yönetmen, senarist, yapımcı Lisa Joy’dan başrollerinde Hugh Jackman, Rebecca Ferguson ve Thandiwe Newton’ın yer aldığı, Warner Bros. Pictures’ın bilim kurgu, aksiyon, gerilim filmi Reminiscence / Zihin Gezgini geliyor.

Özel bir zihin dedektifi olan Nick Bannister (Hugh Jackman), müşterilerinin karanlık ve çekici kayıp hatırlarında gezinir. Miami’nin batık kıyılarında yaşarken yeni müşterisi Mae (Rebecca Ferguson) ile hayatı sonsuza kadar değişir. Basit bir kayıp bulma meselesi, tehlikeli bir saplantıya dönüşür. Banister, Mae’nin ortadan kaybolmasının ardındaki gerçeği bulmaya çalışırken vahşi bir komployu açığa çıkarır. Artık şu sorunun yanıtını bulmak zorundadır: Sevdiklerinize ulaşmak için ne kadar ileri gidersiniz?

Reminiscence / Zihin Gezgini İlk Fragman 2 – Reminiscence Zihin Gezgini 2

Oscar Adayı Hugh Jackman’ın (Les Misérables, The Greatest Showman) yanı sıra, Rebecca Ferguson (Dune, Mission: Impossible filmleri) ve Thandwie Newton’a (Solo: A Star Wars Story) diğer rollerde Cliff Curtis (The Meg, Fast and Furious Presents: Hobbs and Shaw), Oscar adayı Marina de Tavira (Roma), Daniel Wu (TV yapımı Into the Badlands, Warcraft), Mojean Aria (TV yapımı See ve Dead Lucky), Brett Cullen (Joker), Natalie Martinez (The Stand ve The Fugitive serisi), Angela Sarafyan (Westworld) ve Nico Parker (Dumbo) eşlik ediyorlar.

Lisa Joy (Westworld), ilk sinema filmi yönetmenliğini Reminiscence / Zihin Gezgini ile kendi orijinal senaryosundan yapıyor. Filmin yapımcıları Lisa Joy, Jonathan Nolan, Michael De Luca ve Aaron Ryder. Yönetici yapımcılar ise Athena Wickham, Elishia Holmes ve Scott Lumpkin.

Lisa Joy’un yaratıcı ekibinde Westworld’de de iş birliği yaptığı görüntü yönetmeni Paul Cameron, yapım tasarımcısı Howard Cummings, editör Mark Yoshikawa ve besteci Ramin Djawadi ile kostüm tasarımcısı Jennifer Starzyk (Bill and Ted Face the Music) yer alıyorlar.

Warner Bros. Pictures, Bir Kilter Films / Michael De Luca / Filmnation yapımı, bir Lisa Joy filmi, Reminiscence / Zihin Gezgini’ni sunar. Film dünya çapında Warner Bros. Pictures tarafından dağıtılacak. Filmin Ağustos 2021’den itibaren sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

Reminiscence / Zihin Gezgini İlk Fragman 3 – Reminiscence Zihin Gezgini poster

blank

Öteki Sinema

Öteki Sinema editörleri Prometheus'un David'i gibi... Siz uyurken bile, hoşunuza gidecek yazıları buluyor, itinayla hazırlıyor ve yayına sunuyor. Öteki Sinema çalışıyor!

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

blank

Öteki'den Haber Al

Buna da Bir Bak!

Araf 2 Filminden Fragman Yayınlandı 4 – Araf 2 29

Araf 2 Filminden Fragman Yayınlandı

12 yıl aradan sonra devam filmiyle geri dönen Araf 2
Don't Breathe / Nefesini Tut Fragman 5 – Dont Breathe Nefesini Tut 1

Don’t Breathe / Nefesini Tut Fragman

Ülkemizde 26 Ağustos’ta gösterime girecek Nefesini Tut / Don't Breathe