Üçüncü Orphan Filmi Yolda!

31 Mayıs 2026

Dark Castle Entertainment, “Orphan” (Evdeki Düşman) serisinin üçüncü filmine yeşil ışık yaktı. Henüz resmi adı belli olmayan filmde Isabelle Fuhrman ikonik Esther rolünü oynamak için geri dönecek.

Ayrıca 2022 yapımı “Orphan: First Kill”de birlikte çalışan yazar David Coggeshall ve yönetmen William Brent Bell de yeni projede görevlerine geri dönecekler.

Filmin konusuyla ilgili ayrıntılar gizli olduğundan bunun “Orphan: First Kill” gibi başka bir ön bölüm olarak mı yoksa orijinal 2009 filminin devamı olarak mı hizmet edeceği belli değil. İki film bugüne kadar dünya çapında toplam 125 milyon dolar hasılat elde etti.

“Orphan”, bebeğini kaybeden ve iddia ettiği kadar masum olmayan dokuz yaşındaki bir kızı evlat edinmeyi seçen bir karı kocayı konu alıyordu. Filmin sürpriz sonu, son yirmi yılda büyük stüdyo sinemasında görülen en çılgın sonlardan biriydi.

İkinci film, Fuhrman’ın karakterinin zengin bir ailenin kayıp kızı gibi davranarak Estonya’daki bir psikiyatri merkezinden kaçtığı bir ön bölüm olarak izleyicilerle buluştu.

Alex Mace yeni filmin yapımcılığını üstlenecek ve Lionsgate bu hafta American Film Market’te projenin uluslararası satışlarına başlayacak.

Kaynak: beyazperde.com

Öteki Sinema

Öteki Sinema

Öteki Sinema editörleri Prometheus'un David'i gibi... Siz uyurken bile, hoşunuza gidecek yazıları buluyor, itinayla hazırlıyor ve yayına sunuyor. Öteki Sinema çalışıyor!

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

blank

Öteki'den Haber Al

Buna da Bir Bak!

blank

Ridley Scott’ın “The Dog Stars” Filminden Yeni Fragman ve Afiş Geldi

Sinemanın dahi yönetmeni Ridley Scott’ın Peter Heller’ın çok satan romanından
blank

“The Social Reckoning”den İlk Fragman Yayınlandı!

David Fincher'ın 2010 yapımı başyapıtından 16 yıl sonra, Facebook'un karanlık